Contact

 TOTALE UITVERKOOP!

Wintercollectie 2019

2 stuks: 20% korting

3 stuks: 30% korting

4 stuks: 40% korting

Vanaf 5 stuks: 50% korting

 

Zomercollectie 2019

Ronde prijzen!

 

Cadeaubon voor trendy kinderkleding en tienerkleding

Kleding kan men nooit genoeg hebben. Onze kleine en grote rakkers maken namelijk dagelijks hun outfit vuil dus is er wel elke dag verse kleding nodig. Als tiener loop je er graag volgens de laatste mode bij. Bij Starz & Reblz vindt u dan ook toffe en stoere tiener- en kinderkleding aan betaalbare prijzen.

Zeg het met…kinderkleding

Speelgoed is zonder twijfel altijd leuk om te geven of te krijgen als kind maar ouders zijn vaak veel meer opgezet met kleding. Omdat het moeilijk is te kiezen in hun plaats kunt u opteren voor een cadeaubon voor tiener- en kinderkleding in Herselt uit onze shop. U kiest zelf het bedrag en wij zorgen voor een mooie verpakking.

Ligging

De ligging van onze winkel is zeer gunstig. Er is een ruime parking voorzien en het pand is makkelijk bereikbaar. Niets houdt u dus nog tegen om diverse kledingitems of een cadeaubon voor kinderkleding bij ons in Herselt te komen kopen.

Promoties

Om onze klanten tevreden te houden, doen we regelmatig promoties. Om op de hoogte te blijven, kan u ons volgen op Facebook. Daarnaast krijgt u bij elke aankoop een cadeaubon voor kinderkleding van 5% van het aankoopbedrag voor de volgende keer dat u bij ons komt winkelen. 

Contact

Tijdens de openingsuren of op afspraak kunt u steeds bij ons langskomen. We garanderen u een warme ontvangst in onze winkel!

 
facebook
Contacteer ons!
014 96 02 29