Contact

Tiener -en kindermerkkleding voor ieders budget

U zult het zonder twijfel beamen, kindermerkkleding en tienermerkkleding is duurzamer dan gewone kleding. Bij ons vindt u kwalitatieve kinderkleding voor elk budget.

Druk druk, geen tijd om te winkelen

In heel wat gezinnen gaat zowel mama als papa uit werken. Dit zorgt ervoor dat het leven super druk is en men bijgevolg vaak geen tijd meer heeft voor diverse zaken zoals het winkelen. Daarom voeren wij bij Starz & Reblz het winkelen op afspraak in. U kunt langskomen op een tijdstip dat voor u het beste past om uw kindermerkkleding in Herselt te komen kiezen.

 

Structuur

Ook kinderen of tieners die nood hebben aan rust en/of structuur, bieden wij de kans om op afspraak rustig te komen shoppen. De deuren gaan dan enkel voor jullie open, zodat de prikkels zeer beperkt blijven. U kan een afspraak maken door te mailen, te bellen of een berichtje te sturen op Facebook. 

 

Betalingsopties

Er kan bij ons in cash, met bancontact en payconiq worden betaald. U hebt dus diverse opties om uw kindermerkkleding in Herselt af te rekenen.

Contact

Check regelmatig onze site en ontdek de tal van promoties. Op onze fotopagina vindt u afbeeldingen van stukken uit onze collecties.

facebook
Contacteer ons!
014 96 02 29