Contact

Truien Trut

We tonen u met veel geduld onze diverse stukken tot u een passend exemplaar gevonden hebt. Voor de stoerdere tieners vinden we ook samen met u de perfecte outfit. Onze winkel garandeert kwaliteit en daarom kregen we van een aantal merken ook de exclusiviteit.

Official Trut

Starz & Rebelz is een officiële verdeler van de truien van Official Trut. Dit merk is niet alleen geschikt voor tieners, maar ook voor de ouders. Neem gerust contact op voor meer info betreffende de aanwezige truien van Trut in Herselt of onze andere merken. 

Betaalbare kwaliteit

Onze collecties zijn mooi, duurzaam en toch betaalbaar. Er zijn stukken aanwezig voor elk budget. Of u nu dus veel of weinig wenst uit te geven, bij Starz & Reblz vindt u zonder twijfel altijd iets naar wens. Twijfel niet om eens te komen kijken!

Contact

Kom gerust langs voor informatie of om Truien van Trut te passen in onze winkel in Herselt. Onze unieke merken laten u of uw kind schitteren! Wie geen tijd heeft tijdens de gewone openingsuren kan steeds een afspraak maken. Dit kan voor alle prijsklassen!

facebook
Contacteer ons!
014 96 02 29